Brands, Jim - Het Judea Kruis / de zonen van Serunja

Schrijver:
Titel: Het Judea Kruis / de zonen van Serunja
ISBN: 9789082758108
Taal: Nederlands
Uitgever: Brands
Bijzonderheden: 2017, 406 pagina's, paperback, afm. boek: 14x21x3,7cm.boek is in prima staat
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voor wie is er nog hoop op redding?
Is onze wereld gedoemd voor altijd te verdwijnen.
Aan de oever van de rivier de Maas wordt een drenkeling gevonden. Meer dood dan levend.
Wie is deze man, waar komt hij vandaan?
De waarheid zal U verbijsteren., het menselijke voorstellingsvermogen overstijgen.
Gaat U gerust slapen. Waan uzelf veilig.
Wie zal over U waken.

In Maastricht wordt een drenkeling gevonden aan de oever van de rivier de Maas. De man ademt niet meer, artsen kunnen zijn leven ternauwernood redden. Dokter Marianne Pierson, de afdelingsarts bekommert zich over de onbekende patiënt, die aan geheugenverlies leidt. Maar dan gebeuren er vreemde dingen, Marianne dreigt de controle over zichzelf te verliezen.
Een gepensioneerde notaris wordt op klaarlichte dag bruut overvallen als hij een eeuwenoude envelop wil gaan afgeven. Politie rechercheur Frank Lejeune stelt een onderzoek in en doet een ontdekking die zijn leven in gevaar brengt.
Esther, een jonge succesvolle advocate moet hals over kop Maastricht ontvluchten, en verschuild zich in wanhoop in een slaperig wijnstadje in het zuiden van Frankrijk. Samen met een vriend van vroeger gaat ze op onderzoek uit.
Er is iets wat deze gebeurtenissen met elkaar verbindt, het leidt tot verbijstering als duidelijk wordt wat de onbekende factor is.
Door het noodlot wordt een reisgezelschap geformeerd, of is er sprake van een vooropgezet plan? Maar wie heeft de regie?
In een afgelegen klooster in Rome, zetelt een meedogenloze kardinaal. Deze kerkelijke hoogwaardigheidsbekleder heeft slechts een doel in het leven, en zet alle middelen in om zijn prooi te vangen. Zelfs moord schuwt hij daarbij niet.
In allerijl vertrekt het gezelschap naar Jeruzalem, kunnen ze in de heilige stad het geheim ontdekken, ''de sleutel'' , die de wereld zoals wij hem vandaag kennen, nog kan redden.
Een race tegen de klok, lijkt bij voorbaat verloren, toch zet het team door, met gevaar voor eigen leven trotseren ze de onvoorstelbare bedreigingen.
In de stad Maastricht zal de waarheid zich openbaren. Is er nog hoop, of worden we verzwolgen door een apocalyptische ondergang?
Verder lezen

Postert uit Posterholt

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling worden verstuurd.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brands, Jim - Het Judea Kruis / de zonen van Serunja Brands, Jim - Het Judea Kruis / de zonen van Serunja

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Postert

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Postert
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Postert een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Postert vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Postert kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.