Jan Eriksen - Het waargebeurde verhaal van jan Eriksen. Gesigne

Schrijver:
Titel: Het waargebeurde verhaal van jan Eriksen. Gesigneerd door Jan Eriksen
Taal: Nederlands
Uitgever: 2000 Street Ministries
Bijzonderheden: 1e druk, paperback In goede staat. 95 blz.
Prijs: € 3,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
ook in het Engels aanwezig op speciaal verzoek

Bijna twintig jaar na zijn dood als gehate en gevreesde pooier en crimineel, vertelt Jan Eriksen het waargebeurde verhaal van zijn leven tussen de drugs verslaafden en prostituees, en hoe hij een nieuw leven ontving. Een zeer boeiend verslag van een ongelofelijk leven aan de donkere kant van de maatschappij. Na ruim zestien jaar in deze omgeving gebeurde het plotseling: op het laatst mogelijke moment werd Jan gered. Vandaag is Jan Eriksen oprichter en promoter van Street Aid, een organisatie die zich bekommert om drugsverslaafden en prostituees. Street Aid verspreidt een licht in de duisternis, op straat, waar jonge mensen sterven.
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Eriksen - Het waargebeurde verhaal van jan Eriksen. Gesigneerd door Jan Eriksen Jan Eriksen - Het waargebeurde verhaal van jan Eriksen. Gesigneerd door Jan Eriksen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.