Studia Rosenthaliana, Volume VII- number 1 and 2 (1973), Tijdschrift

Schrijver:
Titel: Studia Rosenthaliana, Volume VII- number 1 and 2 (1973), Tijdschrift voor Joodse wetenschap en geschiedenis in Nederland. Journal for Jewish Literature and History in the Netherlands
Uitgever: University Library van Amsterdam / Van Gorcum
Bijzonderheden: 1973, Boek goed / book good
Prijs: € 16,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 303 pp. Contributiions in English and Dutch (with some English summaries) and sometimes in another language, too. Bijdragen in het Nederlands en Engels en soms in nog een andere taal..

Parnassos uit Wassenaar

zakelijk

Logo Parnassos

Betaling met PayPal is mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Studia Rosenthaliana, Volume VII- number 1 and 2 (1973), Tijdschrift voor Joodse wetenschap en geschiedenis in Nederland. Journal for Jewish Literature and History in the Netherlands

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Parnassos

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Parnassos
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat Parnassos vof
  Kamer van Koophandel nummer: 27138651
  NL8100.86.177.B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en Parnassos een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Parnassos vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Parnassos kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.