M. Declercq - Vis & wijn creatieve combinaties met Sergio Herma

Schrijver:
Titel: Vis & wijn creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vadamme
ISBN: 9789020957327
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed, 2004, Gekartonneerd, 175p
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Welke wijn schenk je bij een visterrine of bij een eerder vette vis zoals zalm? Serveren we dezelfde wijn bij een gebakken tong en een gebakken forel? Past een sauvignonwijn bij oesters of is champagne beter? En kun je rode wijn geven bij vis? Zijn er smaakcombinaties die je beter vermijdt?\nVoor dit boek selecteerden twee van de beste vischefs van de LAge Landen: Sergio Herman van restaurant Oud Sluis en Wim Vandamme van Maison Vandamme samen dertig van hun favoriete vissen, schaal-en schelpdieren. Ze verwerken ze in hun meest creatieve bereidingen, terwijl de passende wijnen erbij geserveerd worden. Elke vis, schaal- of schelpdier wordt daarenboven uitgebreid voorgesteld. NIet alleen hun herkomst komt aan bod, ook hun bijzondere kenmerken en hoe je de meest verse exemplaren kan herkennen.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Declercq - Vis & wijn creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vadamme