Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Marc van der Linden - De vrouwen van Prins Bernhard

Schrijver:
Titel: De vrouwen van Prins Bernhard
ISBN: 9789048802371
Taal: Nederlands
Uitgever: Carrera
Bijzonderheden: 3e druk sept 2011 / 158pag / als nieuw gebonden boek / altijd snelle verzending
Prijs: € 3,35
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
3e druk sept 2011 / 158pag / als nieuw gebonden boek / altijd snelle verzending

//Samenvatting
Na het lezen van Cees Fasseurs bestseller Juliana en Bernhard, het verhaal van een huwelijk bleven veel lezers met vragen zitten. Wie waren de geheime liefdes van prins Bernhard? Hoe verging het zijn buitenechtelijk geboren dochters, de halfzussen van koningin Beatrix? En hoe ging het na de Greet Hofmans-affaire verder met het huwelijk van Juliana en Bernhard? Hoe kon het dat de relatie tussen de prins en zijn vier officiële dochters zo goed bleef ? En welke rol speelde prinses Armgard, de moeder van prins Bernhard?
Royaltyjournalist Marc van der Linden onderzocht de buitenechtelijke affaires van prins Bernhard en de gevolgen daarvan. Tijdens jarenlang onderzoek ontdekte hij vele tot nu toe onbekende details over de minnaressen van de prins. Bovendien spoorde hij twee geheime dochters van de prins, Alicia en Alexia, op in het buitenland. Hij sprak uitgebreid met hen. Hoe verliep hun leven? Wat erfden ze? Hoe ging de ontmoeting met hun halfzussen, waaronder koningin Beatrix?
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

particulier

Logo Boekengeluk

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen, leesvouwen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd. Verzendkosten 6 euro.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze ( 4,50) dan is dat ook mogelijk. Geeft u het dan aan bij uw bestelling. Boeken naar België gaan altijd met DPD. Meestal binnen 2 werkdagen bij u thuis.
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marc van der Linden - De vrouwen van Prins Bernhard Marc van der Linden - De vrouwen van Prins Bernhard Marc van der Linden - De vrouwen van Prins Bernhard Marc van der Linden - De vrouwen van Prins Bernhard