Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraa

Schrijver:
Titel: Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger
Taal: Nederlands
Uitgever: 2006 Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: 1e druk in zeer goede staat, 496 blz.
Prijs: € 11,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wanneer iemand de zorg voor een oudere heeft, roept die dankbare maar verantwoordelijke 'mantelzorgtaak' vaak veel vragen op. Wat betekent een diagnose als 'ziekte van Alzheimer' eigenlijk in de praktijk? Welke behandelmethoden bestaan er? Wat houdt de aandoening voor degene voor wie je zorgt precies in? Hoe ga je om met veranderend en soms moeilijk hanteerbaar gedrag? Hoe ga je om met een verschijnsel als achterdocht bij degene die je verzorgt? Hoe besteed je een Persoonsgebonden Budget (PGB)? En hoe vind je als mantelzorger de juiste professionele hulpverleners?
Zorg om ouderen biedt hulp bij de uiteenlopende vragen en dilemma's waarvoor de mantelzorger komt te staan. De auteurs geven talrijke waardevolle adviezen over de omgang met ouderen. Het welzijn van de mantelzorger zelf wordt daarbij uiteraard niet uit het oog verloren. Naast heldere beschrijvingen van aandoeningen die bij ouderen voorkomen, bevat deze uitgebreide handleiding nuttige informatie over de organisatie van de gezondheidszorg. Er wordt bovendien uitvoerig ingegaan op juridische en ethische kwesties die zich kunnen voordoen bij toenemende afhankelijkheid en ongeneeslijke ziekten.
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger Allewijn, Martiza / Miesen, Bere - Zorg om ouderen. Een leidraad voor de mantelzorger

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.