Bruyn, P. de - Kennedy’s rendez-vous met de dood

Schrijver:
Titel: Kennedy’s rendez-vous met de dood
ISBN: 9789002207303
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitg.meul.educ.
Bijzonderheden: 2003, 264pp, paperback ongelezen
Prijs: € 15,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zelf verrast en opgetogen door de ontvangst die hen te beurt was gevallen, draaide Nellie Connally zich om. 'Meneer Kennedy, u kunt niet zeggen dat Dallas niet van u houdt', zei ze. 'Dat is wel erg duidelijk', antwoordde hij. Een luide knal deed iedereen in de karavaan en op het plein opschrikken. De duiven op het dak van het Texas School Book Depository vlogen weg. Een knalpot van een motor, of een voetzoeker, dachten de meeste mensen. Geoefende jagers herkenden het meteen: dit was geweervuur. Enkele seconden later lag president Kennedy dodelijk gewond in de armen van zijn vrouw Jackie.

Dallas, vrijdag 22 november 1963, 12.30 uur plaatselijke tijd, de misdaad van de eeuw is gebeurd. Vijfendertig jaar later stellen mensen overal ter wereld nog altijd de vragen: Wie vuurde de schoten af? Was het de onaangepaste Lee Harvey Oswald, die een uur na de moord werd aangehouden? Of werd Kennedy het slachtoffer van een duister complot, beraamd door de inlichtingendiensten en de georganiseerde misdaad? Het is meer dan tijd dat eindelijk de antwoorden worden gegeven...
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bruyn, P. de - Kennedy’s rendez-vous met de dood Bruyn, P. de - Kennedy’s rendez-vous met de dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Benny’s Boekengrot

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Benny’s Boekengrot
  • Na uw bestelling ontvangen u en Benny’s Boekengrot een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Benny’s Boekengrot vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Benny’s Boekengrot kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.