Kristina Ohlsson - Ongewenst / een verdwenen kind, een meedogen

Schrijver:
Titel: Ongewenst / een verdwenen kind, een meedogenloze moordenaar
ISBN: 9789044335446
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2012, 352pp, paperback, in zeer goede staat.
Prijs: € 18,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Boek is in zeer goede staat. Alle boeken worden netjes verpakt naar u verzonden en de meeste bestellingen worden, na ontvangst van uw betaling, dezelfde dag nog afgegeven bij het verzendpunt.

Zoekieboekie?

Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...Zoekieboekie..in te vullen. Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM). Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd. In de meeste gevallen dezelfde dag nog

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zoekieboekie?

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zoekieboekie?
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zoekieboekie? een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zoekieboekie? vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zoekieboekie? kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.