Gert Hofsink & Natalie Overkamp - Grafstenen krijgen een gezich

Schrijver:
Titel: Grafstenen krijgen een gezicht
ISBN: 9789081695213
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Begraafplaatsen Ermelo-Veldwijk, 2011
Bijzonderheden: Paperback, 185 pag. met veel illustraties. Nieuw
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
In Ermelo bevinden zich op het terrein van Landgoed Veldwijk (het voormalig psychiatrische ziekenhuis) twee oude begraafplaatsen. Beiden zijn gemeentelijke monumenten. De beide schrijvers hebben de geschiedenissen van vijftien personen,die op de beide begraafplaatsen begraven liggen, in dit boek beschreven. Bekende personen zoals Marie Mensing, Cornelis Vermeulen en Willemina van Gogh, maar ook minder bekende personen. Van al deze beschreven personen is geen complete biografie bekend. Her en der hebben de schrijvers informatie gevonden. In archieven, boeken op internet en via familie. Hiermee hebben ze stukjes van het leven van de beschreven personen weer kunnen inkleuren. Dit geeft ook een prachtig tijdsbeeld. Naast de verhalen is in dit boek ook uniek foto- en ander bijzonder materiaal opgenomen.

Afmeting: 17,0x24.0x1,2 cm
Gewicht: 450 gr.
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gert Hofsink & Natalie Overkamp - Grafstenen krijgen een gezicht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.