Lescroart, John - Boven de wet

Schrijver:
Titel: Boven de wet
ISBN: 9789026983528
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf, Houten, 2004
Bijzonderheden: Gebonden, 384 bladzijden. Ex-bibliotheekexemplaar.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Abe Glitsky keert na een lang ziekbed terug naar zijn oude baan. Tenminste, dat dénkt hij. Hij komt echter niet terug bij Moordzaken, maar wordt hoofd Salarissen. Wanneer een vriend van zijn vader wordt neergeschoten, kan Glitsy niet anders dan zich ermee bemoeien. De politie heeft al snel een hoofdverdachte: John Holiday, een vriend van Dismas Hardy. Hardy weigert te geloven dat zijn vriend een brute moordenaar is en samen met Glitsky zet hij een onderzoek in. Hardy en Glitsky worden van alle kanten tegengewerkt en wanneer zelfs hun families worden bedreigd, blijken ze nergens terecht te kunnen: niet bij de politie en niet bij justitie. Tot het uiterste getergd, worden de twee vrienden gedwongen om het recht in eigen hand te nemen.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling.
Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lescroart, John - Boven de wet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.