Josie Lloyd en Emlyn Rees - Familiezaken

Schrijver:
Titel: Familiezaken
ISBN: 9789063052409
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006, 415 pag. vierde druk Paperback
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Josie Lloyd & Emlyn Rees, -het sympathieke Engelse schrijversduo-, zijn in Nederland en Vlaanderen net zo geliefd en succesvol als in Engeland.

In augustus 1953 wordt het stadje Barton overspoeld door een reusachtige onweerhoudbare vloedgolf. Rachel Vale, een eigenzinnige onconventionele zestienjarige, verdwijnt in de nacht. Haar oudere broer Bill die een handgemeen heeft gehad met Rachels minnaar, gaat haar razend achterna. Het water blijft stijgen en dreigt hun ouderlijk huis te vernietigen. Daar zit hun verlamde moeder alleen thuis.
Vijftig jaar later. Die ene nacht heeft tragische gevolgen en Bill en Rachel hebben elkaar nooit meer gesproken. Maar de hardnekkigheid van Bills woede en Rachels wanhopige behoefte aan verzoening hebben een onontkoombare invloed op de gezinnen die zij stichten. Een ontmoeting tussen hun wederzijdse kinderen kan haast niet uitblijven en zo raken verleden en toekomst op verrassende wijze met elkaar vervlochten.
Familiezaken is de vijfde, roman van Josie Lloyd & Emlyn Rees. Ze zetten de weg ermee voort die ze met Liefdeslevens hebben ingezet. Familiezaken is een meeslepende roman over de onontkoombaarheid der dingen en de kracht van familiebanden.

Afmeting: 21,6 x 13,6 x 3,1 cm
Gewicht: 570 gr
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Josie Lloyd en Emlyn Rees - Familiezaken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.