Haren, Willem van - Verzameling van gedichten van, voor en tege

Schrijver:
Titel: Verzameling van gedichten van, voor en tegen Jr. Willem van Haren, grietman op Het Bildt. [Utrecht], [de Compagnie], [1742].
Uitgever:
Bijzonderheden: 2°: pi1 A-H 2 chi1 I-2B 2 2chi1 2C-2Q 2 3chi1 2R-4X 2, gepag.: [2] 364 pp. Met een frontispiece door Laignel naar Arnold Houbraken, een portret van Van Haren door C. de Putter, van baron Van Imhoff door G. Sibersma en van Maria Theresia door Jan...
Prijs: € 984,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verzameling van gedichten van, voor en tegen Jr. Willem van Haren, grietman op Het Bildt. [Utrecht], [de Compagnie], [1742].2°: pi1 A-H 2 chi1 I-2B 2 2chi1 2C-2Q 2 3chi1 2R-4X 2, gepag.: [2] 364 pp. Met een frontispiece door Laignel naar Arnold Houbraken, een portret van Van Haren door C. de Putter, van baron Van Imhoff door G. Sibersma en van Maria Theresia door Jan l'Admiral naar Jan. Bapt. Vanitri. Verder 11 deels uitslaande historieprenten over de Oostenrijkse successie-oorlog. Half leer, rug met goudstempeling, scheur in één uitslaande prent, verder fraai exemplaar. Kruseman, Aanteekeningen betreffende den boekhandel van Noord-Nederland, in de 17de en 18de eeuw (Amsterdam 1893), p.564; Vieu-Kuik, 'De gebroeders Van Haren', in: Geschiedenis van de letterkunde der Nederlanden VI (Anwerpen/Amsterdam 1975) ; Van Vloten, Leven en werken van W. en O.Z. van Haren, Friesche edellui (Deventer 1874); Te Winkel V, p.356; NNBW VIII, 689 Kalma p.26; Scheepers II, 136a (zonder de platen); Muller (historieprenten) 3788, 3800, 3802, 3817, 3818, 3819, 3820a en 3820b, 3821; Atlas van Stolk 3633l De verzameling opent met het gedicht 'Leonidas', waarin ogenschijnlijk een episode uit de Griekse geschiedenis wordt verteld, maar dat voor de goede verstaander een krachtige oproep was aan de regering om koningin Maria Theresia van Hongarije
Verder lezen

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goltzius.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met goltzius.nl
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Goltzius en De Hooghe BV
  Kamer van Koophandel nummer: 60581425
  NL853970683B01
  www.goltzius.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en goltzius.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goltzius.nl vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • goltzius.nl kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.