Delval, Marie-Hélène - Bijbelverhalen voor kinderen (voorleze

Schrijver:
Titel: Bijbelverhalen voor kinderen (voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen ca. 8+)
ISBN: 9789033829123
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark Boeken
Bijzonderheden: 2004, Hardcover in prima staat, als nieuw. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een aantal verhalen uit de bijbel in eenvoudige bewoordingen verteld. Zoals het verhaal van de schepping, van Noach, de aartsvaders, de bevrijding van Israël, het verhaal over profeten en koningen, over Jona, Daniël en de leeuwen, de aankondiging van de Messias en over de geboorte en het leven van Jezus. De directe vertelstijl laat ruimte over voor de verbeelding van kinderen en geeft aanleiding om over de verhalen door te praten. Zeer sfeervolle illustraties. Geschikt voor jonge kinderen. De recensie van de Nederlandse Bibliotheek Dienst:'Dit bijbelverhalenboek is eigenlijk een aaneengesloten verhaal over de geschiedenis van het volk Israël. Summier beschrijft de auteur hoe God een verbond sloot met dit volk, via de de verhalen van de schepping, Noach, de aartsvaders, Mozes en de bevrijding uit Egypte, de koningen en profeten, Jona, Daniël en Jezus. Het is een weergave van de essentie van de bijbel. De auteur hanteert hierbij geenhoofdstukindeling. Op elke linkerpagina staat de korte tekst van maximaal 10 regels. Op de naastgelegen pagina telkens een paginagrote illustratie, heel goedpassend bij de tekst. Deze prachtige illustraties in verftechniek vormen het belangrijkste onderdeel van dit boek. Ze zijn heel beeldend en sfeervol, in prachtige kleuren. Voorlezen aan kinderen vanaf ongeveer 5 jaar; zelf lezen vanaf ongeveer 8 jaar'
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Delval, Marie-Hélène - Bijbelverhalen voor kinderen (voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen ca. 8+) Delval, Marie-Hélène - Bijbelverhalen voor kinderen (voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen ca. 8+)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.