Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Thirza Westerbeke - Westerbeke, Thirza-Onderzoekt de Schriften

Schrijver:
Titel: Westerbeke, Thirza-Onderzoekt de Schriften (nieuw)
ISBN: 9789461151070
Uitgever:
Bijzonderheden: Onderzoekt de Schriften, een boek met 52 Bijbelse puzzels met toelichtingen, samengesteld door Thirza Westerbeke voor jongeren vanaf 8 jaar en Bijbelstudiegroepen.  Met dit leerzame puzzelboek voor jong en oud kan men een jaar lang wekelijks puz...
Prijs: € 10,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderzoekt de Schriften, een boek met 52 Bijbelse puzzels met toelichtingen, samengesteld door Thirza Westerbeke voor jongeren vanaf 8 jaar en Bijbelstudiegroepen. 
Met dit leerzame puzzelboek voor jong en oud kan men een jaar lang wekelijks puzzels maken en de toelichtingen erbij lezen. In de volgorde van de Bijbel komen allerlei verhalen aan bod. Ook is er rekening gehouden met de christelijke feestdagen. Geschikt als bijbelstudieboek: per keer zijn een tweetal gespreksvragen opgenomen. Doelgroep: gezinnen, scholen en verenigingen. De auteur heeft op jonge leeftijd dit puzzelboek samengesteld. Haar moeder heeft de Bijbelse verhalen geschreven, ter toelichting op de puzzels.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thirza Westerbeke - Westerbeke, Thirza-Onderzoekt de Schriften (nieuw)