Isolde Kiskalt - Kiskalt, Isolde-Werken met brooddeeg

Schrijver:
Titel: Kiskalt, Isolde-Werken met brooddeeg
ISBN: 9025286321
Uitgever:
Bijzonderheden: Werken met Brooddeeg van Isolde Kiskalt, een boek met alle wetenswaardigheden over brooddeeg, die beginners en gevorderden over dit zeer inspirerende materiaal zouden willen weten. Het scheppen van telkens andere plastieken wordt niet alleen aange...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Werken met Brooddeeg van Isolde Kiskalt, een boek met alle wetenswaardigheden over brooddeeg, die beginners en gevorderden over dit zeer inspirerende materiaal zouden willen weten.
Het scheppen van telkens andere plastieken wordt niet alleen aangemoedigd door het aangeven van modellen en decoratieve mogelijkheden, maar ook technisch voorbereid door een zorgvuldige vermelding van de ingrediënten, toebereiding en precieze droog/baktijd.
Met deze laatse zaken begint het boek dan ook en daar staan dan ook de verschillende deegmengingen vermeld en de noodzakelijk of nuttige gereedschappen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Isolde Kiskalt - Kiskalt, Isolde-Werken met brooddeeg