Greene, Graham - Geheim agent (The Confidential Agent)

Schrijver:
Titel: Geheim agent (The Confidential Agent)
ISBN: 9789060194645
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: 1977, 10e druk, 234 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Graham Greene - Geheim agent
(The Confidential Agent)
(Uitgeverij Contact)
ISBN 9060194640
10e druk 1977
234 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 7.5-8.0

De geheim agent D., die niets te verbergen heeft en legaal Engeland binnenkomt, geraakt in situaties die hem bij herhaling met de politie in aanraking brengen. Bij ondervragingen zegt hij bijna voortdurend de waarheid. Een waarheid die de schijn van bedrog heeft, en wel in die mate, dat een reeks van beschuldigingen tegen hem het gevolg is.

Dat maakt voor ons de waarde van dit boek uit. Men kan de waarheid zeggen en zich daardoor als leugenaar voordoen. De leugen lijkt soms zo op de waarheid, dat, omgekeerd, de waarheid er als een leugen kan uitzien.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Greene, Graham - Geheim agent (The Confidential Agent) Greene, Graham - Geheim agent (The Confidential Agent) Greene, Graham - Geheim agent (The Confidential Agent)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.