Zois, Christ - Verborgen gevoelens. Je ware gevoelens opgraven

Schrijver:
Titel: Verborgen gevoelens. Je ware gevoelens opgraven en uiten
ISBN: 9789063500702
Taal: Nederlands
Uitgever: Karnak, 1995
Bijzonderheden: 256 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gevoelens bepalen dikwijls of we ons evenwichtig en gelukkig voelen. Toch hebben we vaak moeite om onze gevoelens en emoties toe te laten en te uiten. We verstoppen ze onder lagen van afweermechanismen: rationalisaties, vaagheden en projecties. Of we verbergen onze werkelijke gevoelens onder emoties zoals woede of depressies, die anderen op een afstand houden.
In dit boek laat Christ Zois zien hoe onze dieperliggende gevoelens geleidelijk kunnen worden blootgelegd. Aan de hand van vele voorbeelden geeft hij aan welke afweeremchanismen we gebruiken om onze ware gevoelens te verbergen. Door het stellen van indringende vragen kunnen we dergelijke afweermechanismen gaan herkennen en wordt het mogelijk meer tot de kern van onze problemen door te dringen. Dan ontstaat een grotere intimiteit met anderen en met onszelf, waardoor we veel meer geluk en voldoening kunnen ervaren. De methoden die Zois aanreikt zijn effectief en praktisch, een belangrijk hulpmiddel om je eigen patronen te doorbreken en onmisbaar voor ieder die als therapeut of hulpverlener werkzaam is.
Christ Zois is directeur van het New York Center for Shortterm Dynamic Psychotherapy. Hij is als professor verbonden aan het New York Medical College.
Verder lezen

De Leidschendammer

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

ALLE SCHAAKBOEKEN PER 1 SEPTEMBER 2021 IN PRIJS VERLAAGD!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zois, Christ - Verborgen gevoelens. Je ware gevoelens opgraven en uiten Zois, Christ - Verborgen gevoelens. Je ware gevoelens opgraven en uiten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leidschendammer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leidschendammer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leidschendammer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leidschendammer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leidschendammer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.