Buijssen, H.P.J. (redactie) - Psychologische hulpverlening aan

Schrijver:
Titel: Psychologische hulpverlening aan ouderen. Diagnostiek, therapie, preventie
ISBN: 9789026661112
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Intro, 1994 (derde druk)
Bijzonderheden: 328 pagina's, paperback, in zeer goede staat
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De langere levensverwachting heeft geleid tot een forse toename van het aantal ouderen in ons maatschappij. Onderzoekers en hulpverleners zijn zich mede daardoor meer voor hen gaan interesseren. In snel tempo groeit nu het inzicht in de behoeften en problemen van de ouder wordende mens. Kort geleden dacht men nog dat psychische problematiek op oudere leeftijd uitsluitend het gevolg was van het normale verouderingsproces en dat behandeling daarom geen zin had. Inmiddels is deze opvatting achterhaald. We weten nu ook dat ouderen openstaan voor behandeling en dat ze hier minstens evenveel baat bij hebben als andere volwassenen en jeugdigen.
Verder lezen

De Leidschendammer

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

ALLE SCHAAKBOEKEN PER 1 SEPTEMBER 2021 IN PRIJS VERLAAGD!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buijssen, H.P.J. (redactie) - Psychologische hulpverlening aan ouderen. Diagnostiek, therapie, preventie Buijssen, H.P.J. (redactie) - Psychologische hulpverlening aan ouderen. Diagnostiek, therapie, preventie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leidschendammer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leidschendammer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leidschendammer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leidschendammer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leidschendammer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.