Jacobsen, Wayne - Zoektocht naar de levende kerk - wat als er n

Schrijver:
Titel: Zoektocht naar de levende kerk - wat als er nu echt meer is ?
Taal: Nederlands
Uitgever: 2016 Shama
Bijzonderheden: 1e druk - paperback In goede staat. 231 blz.
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
En als de kerk die Jezus aan het bouwen is nu meer lijkt op een uitgestrooid wildboeket op een alpenweide dan op een ommuurde tuin met gesnoeide hagen? Als jij, net zoals vele anderen, vraagtekens hebt gezet bij of er niet meer is te zeggen over de kerk die Jezus aan het bouwen is dan de religieuze instituten die wij hebben geërfd na tweeduizend jaar, zal je dit boek graag willen lezen. Dit is een goudeerlijke bespreking van een man die meer dan vijftig jaar lang op zoek is geweest naar de onvervalste Nieuw Testamentische gemeenschap en die haar op de meest onwaarschijnlijke plaatsen heeft gevonden. En Wayne wil je helpen die ongelooflijke bruid die Jezus aan het vormgeven is te vinden door naar de kerk te kijken zoals God haar ziet en door haar te herkennen zoals zij vorm krijgt in jouw omgeving. Zijn kerk is een levende tempel die bij een ieder in zijn hart tevoorschijn komt en vervolgens samengroeit tot een wereldwijde gemeenschap van mensen wiens relaties Gods heerlijkheid ten toon spreiden. Menselijke inspanning is op geen enkele manier in staat dit tot stand te brengen. Daarom schieten onze pogingen zo schromelijk te kort. Zij is de vrucht van een nieuwe schepping van mannen en vrouwen die verder kijken dan de menselijke bijeenkomsten in de samenleving en een leven in Jezus met elkaar delen dat hun meest hartstochtelijke honger stilt.

‘Met moed en bewogenheid stelt Jacobsen vast wat miljoenen christenen intuïtief al weten maar niet durven toe te geven, hoewel zij zijn passie delen voor een kerk waarnaar iedere gelovige hunkert.’
—DEREK WILDER, auteur van Freedom
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

zakelijk

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacobsen, Wayne - Zoektocht naar de levende kerk - wat als er nu echt meer is ? Jacobsen, Wayne - Zoektocht naar de levende kerk - wat als er nu echt meer is ? Jacobsen, Wayne - Zoektocht naar de levende kerk - wat als er nu echt meer is ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenzoeken
    Kamer van Koophandel nummer: 65916646
    NL001491916B54
    https://www.facebook.com/BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.