Psychologie/Psychiatrie # Ven, Jean-Pierre van de - Omgaan met

Schrijver:
Titel: Omgaan met relatieproblemen
ISBN: 9789031344758
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum, 2005
Bijzonderheden: 146 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vrijwel iedereen voelt zich wel eens alleen in een relatie. Ruzie en wrijving komen in alle partnerrelaties voor. Vaak komen mensen daar samen weer uit, maar niet altijd. Wanneer ergernis en ruziemaken een patroon gaan vormen – iets waarvoor beide partners even verantwoordelijk zijn – spreek je van relatieproblemen. En als je eenmaal in zo'n patroon zit, versterken je partner en jij alleen maar meer de negatieve eigenschappen en gedragingen van elkaar.
In dit boek wordt helder beschreven hoe dit patroon van negatieve wederzijdse beïnvloeding kan ontstaan en hoe je het kunt doorbreken. Aan de hand van praktische oefeningen en tips kunnen partners zelf aan de slag gaan om samen het tij te keren.
Omgaan met relatieproblemen beschrijft op een toegankelijke manier de mogelijkheden en vaardigheden om inzicht in je eigen relatie te krijgen en om aan een goede relatie te werken. De talrijke voorbeelden van gesprekken en therapiesessies uit de praktijk maken het boek prettig leesbaar.
Jean-Pierre van de Ven (1968) is psycholoog en heeft sinds 1996 een eigen praktijk voor relatietherapie. Hij was onderzoeker en docent relatietherapie aan de Universiteit van Amsterdam. Tegenwoordig is hij ook verbonden aan psychiatrische kliniek Mentrum en woordvoerder en ambassadeur van het Fonds Psychische Gezondheid en de Stichting Korrelatie. Jean-Pierre van de Ven is publicist en spreker over psychologische onderwerpen, waaronder liefde en relaties. Hij schrijft columns voor tijdschriften als Grazia en Marie-Claire. Eerder verschenen van Jean-Pierre van de Ven bij Ambo|Anthos Geluk in de liefde en Doen jullie het nog?. Op bol.com vind je alle boeken van Jean-Pierre van de Ven, waaronder het nieuwste boek van Jean-Pierre van de Ven.
Verder lezen

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

ALLE BOEKEN BEVINDEN ZICH IN NIEUWSTAAT OF IN UITSTEKENDE STAAT, TENZIJ ANDERS VERMELD. ALLE BOEKEN WORDEN ZORGVULDIG VERPAKT IN STEVIGE KARTONNEN ENVELOPPEN OF DOZEN, ZODAT ZE ONBESCHADIGD ARRIVEREN BIJ DE BESTELLER.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Psychologie/Psychiatrie # Ven, Jean-Pierre van de - Omgaan met relatieproblemen Psychologie/Psychiatrie # Ven, Jean-Pierre van de - Omgaan met relatieproblemen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leidschendammer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leidschendammer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leidschendammer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leidschendammer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leidschendammer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.