Debray, Régis - De sneeuw brandt

Schrijver:
Titel: De sneeuw brandt
ISBN: 9789022974681
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: Uitgave 1979 druk 1 -eerste druk 1860/ Pagina’s 206 / Paperback / Ex-Libris op binnenpagina. / Naam op binnenpagina.
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geschiedenis van de Zuidamerikaanse revolutie verstrengeld met de dagelijkse geschiedenis van menselijke hartstochten, driften en verlangens. Levensvreugde en strijdlust in een liefde-haatverhouding met zelfvernietigingsdrang. De tweede grote roman van Régis Debray.

Twee jonge revolutionairen ontmoeten elkaar in een trainingskamp in Havanna. Boris, een Franse intel-
lectueel die al zo'n tien jaar lid is van de revolutionaire organisatie, wordt volledig gebiologeerd door Imilla. Maar deze strijdbare jonge vrouw blijft trouw aan haar grote liefde Carlos, een revolutionair leider van internationaal formaat. Samen met hem trekt zij naar Bolivia om daar een gewapende opstand voor te bereiden. Imilla verliest alles: de man van wie ze hield, het kind dat ze van hem verwachtte en de strijd die ze samen met hem voerde.
Boris is teruggekeerd naar Europa 'om voor zichzelf orde op zaken te stellen'. Of, zoals Imilla bitter zegt om petities te ondertekenen, de Rechten van de Mens te verdedigen en uit de mode geraakte kleren naar het Ro-de Kruis te brengen. Om een mooi huis te kopen en moeilijke boeken te schrijven. Kortom, om een echte linkse intellectueel te worden'.
Ook Imilla, gehavend en voor het leven getekend, komt naar Europa en betrekt Boris nog eenmaal in een hartstochtelijke en vreselijke wraakoefening.

De sneeuw brandt werd in 1977 met de Prix Femina bekroond. Eerder verscheen van Regis Debray de
roman De buitenstaander.
Verder lezen

De Letter uit Goes

particulier
Beste koper,
Alle boeken die ik hier plaats zijn in redelijke tot goede staat maar ze zijn wel gelezen! Het kan zijn dat delen van een rug of kaft door licht verschoten zijn.
Bestelt u meerdere boeken dan maak ik daar één pakket van wat de verzendkosten aanzienlijk drukt.
Kan de verzending middels een brievenbuspakketje dan scheelt dat ook weer.
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.
Eenmaal gekocht blijft gekocht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Debray, Régis - De sneeuw brandt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Letter

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Letter
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Letter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Letter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Letter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.