E. du Perron - Schandaal in Holland. (Met een Noot van de auteu

Schrijver:
Titel: Schandaal in Holland. (Met een Noot van de auteur.) [GESIGNEERD]
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Haag: H.P. Leopold, [september] 1939.
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 280,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
212 x 148 mm. Ingenaaid met flappen. Omslagontwerp Thomas Nix. (10), 218 p. Niet afgesneden. Eerste druk. De Onzekeren I. Achterzijde omslag gevlekt. Rug opnieuw gelijmd. Hoek p. 209-210 aangevuld.

Opdracht van de auteur in zwarte inkt op pagina (3): ‘Voor Jany, die te goed | denkt van dit schandaal. | (Wederzien, Amsterdam | 26 Sept. ’39.) Eddy’.

Op 21 september 1931 waren de Du Perrons teruggekeerd uit Indië. Zij logeerden vanaf begin oktober bij een kennis van Roland Holst in Bergen en gebruikten het adres van hun vriend als postadres.

Cf. Jan van der Vegt, ‘Een vriend uit het rijk der Barden. Over E. du Perron en A. Roland Holst, enkele biografische aspecten van een vriendschap’, op dbnl.nl.

Niet in Snoek.
Verder lezen

Artistiek Bureau

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. du Perron - Schandaal in Holland. (Met een Noot van de auteur.) [GESIGNEERD] E. du Perron - Schandaal in Holland. (Met een Noot van de auteur.) [GESIGNEERD] E. du Perron - Schandaal in Holland. (Met een Noot van de auteur.) [GESIGNEERD]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.