Henk Postma / Win Vreeke - Fonteinen van aarde - Het oorlogsdag

Schrijver:
Titel: Fonteinen van aarde - Het oorlogsdagboek van Jaap Komejan
Taal: Nederlands
Uitgever: Bardboek 2013
Bijzonderheden: Paperback 118p. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Tweede Wereldoorlog begint hoe langer hoe meer papieren geschiedenis te worden. Ooggetuigen sterven langzaam maar zeker uit. In de loop van de jaren zijn er interviewprojecten opgezet om juist de stem van de man/vrouw in de straat te laten horen. Het wordt nu zachtjes aan tijd om over te schakelen op de bronnen, die ooggetuigen op schrift hebben nagelaten. Memoires -terugblikken. Maar nog liever dagboeken, want daarin wordt de oorlog ‘van het moment zelf’ verslagen. PZC-verslaggever Henk Postma stuitte op het dagboek van Jaap Komejan. Hij publiceerde grote delen daarvan in de krant. Nu heeft hij die artikelen gebundeld en aangevuld met het complete dagboek in Fonteinen van Aarde.
Verder lezen

Boekenbeurs Sl'wijk

Boekenbeurs Sl'wijk uit Sleeuwijk, Nederlands

Logo Boekenbeurs Sl'wijk

Aanstaande boekenbeurs 17 juni 19.00-22.00uur en 18 juni 10.00-15.00uur
Boekenbeurs Sleeuwijk is een jaarlijkse boekenbeurs met duizenden tweedehands boeken. Ruime sortering in verschillende categorieën. Het hele jaar worden boeken binnengebracht, uitgezocht, gesorteerd en eenmaal per jaar op de boekenbeurs verkocht. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk Postma / Win Vreeke - Fonteinen van aarde - Het oorlogsdagboek van Jaap Komejan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs Sl'wijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Sl'wijk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Sl'wijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Sl'wijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenbeurs Sl'wijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.