kinderboeken-online is momenteel afwezig,kinderboeken-online heeft de volgende melding achtergelaten:

Beste boekenliefhebber. Van zaterdag 18-05 tot donderdag 30-05 ben ik niet aanwezig. T/m vrijdag 17-05 en vanaf vrijdag 31-05 is het voor mij mogelijk om boeken te verzenden. U kunt tijdens mijn afwezigheid natuurlijk altijd een vraag stellen of een bestelling plaatsen. Ik zal dan z.s.m. na ontvangst van uw vraag of bestelling contact met u opnemen over de afhandeling hiervan. Mvg kinderboeken-online

De verkoper verwacht te reageren na 30-05-2024

Nilsson, Per - 15

Schrijver:
Titel: 15
ISBN: 9789056377793
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006, Gebonden met stofomslag, z.g.a.n., 174 blz
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
15 - Per Nilsson
Vertaling: Femke Blekking-Muller
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr.
Lemniscaat 2006 (174 blz)
Hardcover met stofomslag
Zo goed als nieuw
€ 5,95
Verzenden kosten koper: Brievenbus (393gr)
ISBN: 9789056377793

ik ben slachtoffer en held geweest
verliefd als een romantische tiener
hitsig als een bronstige gorilla en
dronken als een tor
een malloot en een clown en een blinde idioot
ik heb een klap op mijn bek gekregen
ik heb in een bed gelegen en de warme adem
van een meisje op mijn wang gevoeld
en nog veel meer
en dat alles in de loop van een paar weken
en het meeste was nieuw voor mij

Jonathan vertelt zijn vriendinnetje over een aantal weken in zijn leven die beslissend voor hem zijn geweest. Hij is dan 15, wordt gepest door de grootste rotzak van de school en voelt zich een buitenstaander. Ter compensatie heeft hij een fantasiewereld gecreëerd waarin Gerechtigheid Overwint. Het meisje Tove lijkt zijn eerste grote liefde te worden, maar zijn prinses blijkt uiteindelijk niet in hem geïnteresseerd te zijn.
Het zesde jeugdboek van de veelgeprezen Zweedse schrijver Per Nilsson is opnieuw een literair avontuur. Wat begit als een terloops verteld verhaal culmineert in een ware page-turner. De jongen die in 17 het verhaal van zijn vader aanhoorde, krijgt in 15 zelf een stem.

Meer titels van Per Nilsson:
17 (v/a ca. 13jr)
Jij, jij en jij (v/a ca. 13jr)
De geur van Melisse (v/a ca. 13jr)
Verder lezen

kinderboeken-online

particulier

kinderboeken-online uit Amsterdam

Logo kinderboeken-online

Ik beantwoord een bestelling of vraag ALTIJD, en MEESTAL BINNEN 24 UUR nadat ik deze ontvangen heb. Mocht u geen reactie van mij ontvangen hebben controleert u dan aub even uw SPAMBOX waar deze mogelijk in terecht is gekomen.
WELKOM BIJ KINDERBOEKEN-ONLINE
BOEKEN VAN GOEDE KWALITEIT VOOR EEN UITSTEKENDE PRIJS
U vindt hier heel veel tweedehands kinder- en jeugdboeken in goede tot nieuwstaat.
U kunt eventueel ook contact opnemen via een persoonlijke mail naar kinderboeken-online@hotmail.nl
Na mijn eerste reactie op uw bestelling wordt een boek 3 dagen voor u gereserveerd gehouden. Heeft er binnen deze tijd geen betaling plaatsgevonden of heb ik geen reactie van u ontvangen dan zal de reservering weer komen te vervallen.
De prijs die bij een boek vermeld staat is vast.
Een boek wordt altijd goed verpakt . Dit betekent soms dat een boek dat in principe wel door de brievenbus kan, maar dan niet goed verpakt kan worden, toch als pakket verzonden wordt.
Een bestelling wordt zo spoedig mogelijk, nadat het volledige, met u afgesproken bedrag, op onze rekening is bijgeschreven, verzonden. Wij verzenden altijd met track&trace.
Beschadigen of zoekraken van brievenbus- of pakketpost is buiten onze verantwoording. Op het moment dat het boek afgeleverd wordt op het postagentschap stopt onze verantwoordelijkheid. Een pakket wat beschadigd of niet aangekomen is wordt niet door ons vergoed.
Uiteraard zullen wij wel, samen met u, een eventueel niet aangekomen zending zien te achterhalen.
Wij kunnen uiteraard, op uw verzoek, uw pakket ook aangetekend versturen. Dit kost € 9,25 (ipv € 6,95), maar uw pakket is bij verlies of schade dan wel verzekerd (tot een bedrag van € 500,00).
Geen betaalverzoek of tikkie. Afhalen is niet mogelijk.
Helaas is het voor mij niet mogelijk om al mijn boeken op boekwinkeltjes te plaatsen.
De extra titels van een auteur die in een advertentie vermeld staan zijn titels die op het moment van het plaatsen van de advertentie ook op voorraad zijn.
Zoeken in de verdere voorraad is mogelijk op mijn website (zie de link bij ‘alle boeken van kinderboeken-online’) of bezoekt u mijn website marktplaza.nl/winkels/kinderboeken-online wanneer u wilt weten wat ik nog meer aanbiedt.
Voor vragen mag u mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.
Verzending gaat via PostNL, DHL of DPD met als portokosten binnen Nederland: € 4,25 (brievenbuspakje) en € 6,45 (pakketpost klein formaat (34x28x12) tot 3kg) of € 6,95 (pakketpost groot formaat (100x50x50) tot 10kg)
NOTE!!!!! De hier vermelde bedragen gelden bij verzending binnen Nederland. Deze bedragen gelden niet voor de verzending buiten Nederland. Dit geschiedt echter altijd op de goedkoopst mogelijke wijze.
Koop Slim! Bestel meerdere boeken tegelijk en bespaar op de portokosten
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nilsson, Per - 15

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij kinderboeken-online

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met kinderboeken-online
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en kinderboeken-online een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van kinderboeken-online vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • kinderboeken-online kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.