GODDARD, STEPHEN H. - Vingt en de Avant-Garde in Belgie; Prente

Schrijver:
Titel: Vingt en de Avant-Garde in Belgie; Prenten, tekeningen en boeken - Les XX en de avant-garde in Belgie ; Prenten, tekeningen en boeken
Uitgever: , Antwerpen, Pandora, 1992.**,
Bijzonderheden: softcover, originele geillustreerde uitgeversomslag in kleur, 24,5x29,5cm, 302pp, geillustreerd z/w. ISBN 9053250259.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Prenten, tekeningen en boeken ca. 1890. Les Vingt en het culturele debat van de Belgische avant-garde. Politiek en de prentkunst van de Belgische avant-garde. Grafische cultuur in het negentiende-eeuwse Belgie. Boekdesign bij Les Vingt. Het werk van Lemmen, Van De Velde en Van Rysselberghe tijdens het Fin de Siecle. Het Belgisch symbolisme. Een poezie van de ruimte.Exhibition catalogue wich provides an overview of engravings, drawings, water colours and illustrations for books by some twenty Belgian artists who constituted, around 1890, the Brussels circle of 'Les XX'. With contributions by Jane Block, Susan M. Canning, Donald Friedman, Stephan H. Goddard, Sura Levine. Tentoonstellingscatalogus die een ruim overzicht biedt van prenten, tekeningen, aquarellen, boekillustraties en boekontwerpen van een twintigtal Belgische kunstenaars die rond 1890 gegroepeerd waren in de Brusselse avantgarde kring 'Les Vingt' of die de idealen van deze groep deelden. Essaies en notities van de hand van diverse specialisten.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

GODDARD, STEPHEN H. - Vingt en de Avant-Garde in Belgie; Prenten, tekeningen en boeken  - Les XX en de avant-garde in Belgie ; Prenten, tekeningen en boeken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.