Willem Brakman - Van de in hogere kringen verliefde. [GESIGNEER

Schrijver:
Titel: Van de in hogere kringen verliefde. [GESIGNEERD MET KWATRIJN]
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam: Querido, 1990.
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
200 x 125 mm. Paperback. Omslagontwerp Barbara van Dongen Torman met gebruikmaking van een illustratie van Géwout Esselink. 148 p. Eerste druk. Deels iets verbruind.

Opdracht van de auteur [aan Tom van Deel] in zwarte inkt op de Franse titel: ‘21/9. 90 | Na een zwijgend en langdurig wikken, wegen | Ontnam Jan mij een “e” als een verheven | vingerteken, voor wie kunnen lezen | naar ’t hoogste in een zéér Haags liefdesleven! | (“Brakmannetje” met dagblad Trouw onder de arm en zonnetje) | W.’.

Van Deel: ‘Zoals misschien niet iedereen heeft opgemerkt luidt de titel van Brakmans roman Van de in hogere kringen verliefde op het omslag net even anders, namelijk: Van de in hoger kringen verliefde. De schrijver had het wel degelijk gezien wijdde er als opdracht in mijn exemplaar een fraai kwatrijntje aan. Met ‘Jan’ wordt Brakmans redacteur bij Querido, de dichter Jan Kuijper, bedoeld’

Uit de verzameling van Tom van Deel (1945-2019).
Verder lezen

Artistiek Bureau

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Brakman - Van de in hogere kringen verliefde. [GESIGNEERD MET KWATRIJN] Willem Brakman - Van de in hogere kringen verliefde. [GESIGNEERD MET KWATRIJN]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.