Twice is momenteel afwezig,Twice heeft de volgende melding achtergelaten:

maandag tm donderdag 2 mei

De verkoper verwacht te reageren na 03-05-2024

Macclung, Floyd - DE STAD IN GODS OGEN

Schrijver:
Titel: DE STAD IN GODS OGEN
ISBN: 9789054210016
Taal: Nederlands
Uitgever: Jeugd met een Opdracht
Bijzonderheden: 2002, paperback
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
code 1
BESCHRIJVING
Veel christenen hebben een negatief beeld van de stad. Ze zien de stad als een bolwerk van satan en hebben haar in feite afgeschreven. Floyd McClung laat zien hoe we haar zonder angst en met een besef van hoop tegemoet kunnen treden. Als we haar zien met Gods hart en bedoelingen, dan krijgen we een positiever beeld. In dit boek wordt je uitgedaagd op basis van een bijbelse strategie, in Gods kracht, mee te werken aan de opbouw van de gemeente en de verandering van het leven in de grote stad. Een initiatief van Jeugd met een Opdracht.

DE STAD…
De moderne stad is een bonte verzameling van mensen met de meest uiteenlopende culturele en etnische achtergronden. In de stad raken de mensen op drift. Zij domineert de hele samenleving. De stad heeft ook een geweldige aantrekkingskracht. Zij werkt als een magneet. Tegen het einde van deze eeuw zal de totale stedelijke bevolking op de wereld zijn toegenomen tot meer dan drie miljard.

DE UITDAGING…
Hoe reageren we hierop? Kunnen we de verstedelijking en de snelle veranderingen in het moderne stadsleven beïnvloeden? Veel christenen hebben een negatief beeld van de stad. Ze zien de grote stad als een bolwerk van satan en hebben haar in feite afgeschreven.
Floyd McClung denkt er heel anders over. Hij laat zien hoe we haar zonder angst en met een besef van hoop tegemoet kunnen treden. Als we tot ons laten doordringen wat de bijbel zegt over Gods bedoelingen met de stad, dan krijgen we een positiever beeld. Dan zullen we de stad niet langer ontvluchten zoals eens Jona, maar ons ervoor inzetten, op basis van een bijbelse strategie. Floyd McClung daagt de lezer uit om, in Gods kracht, mee te werken aan de opbouw van de gemeente en de verandering van het leven in de grote stad.
Verder lezen

Twice uit Leeuwarden

particulier

Logo Twice

Na uw bestelling mail ik u z.s.m. het totaalbedrag en mijn gegevens.
Zodra de betaling binnen is zal ik de bestelling versturen.
Post NL:
Code 0: Post NL: tot 50 gram € 2.18
Code 1: Post NL: brievenbuspakket (tot 350 gram): € 3.70
Code 2: Post NL: brievenbuspakket (tot 2 kg): € 3.85
Code 3: DHL: pakket afleveren bij huisadres door DHL: € 6.25
Code 4: DHL: zelf ophalen bij DHL-servicepunt € 4.50
Code 5: Post NL (thuis bezorging)= € 7.70
* België: DPD: € 8.15 ~ Post NL: € 8.95
In de mail die u ontvangt, staan deze tarieven zodat u kunt kiezen.
De code staat meestal bij 'meer info'.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Macclung, Floyd - DE STAD IN GODS OGEN Macclung, Floyd - DE STAD IN GODS OGEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Twice

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Twice
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Twice een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Twice vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Twice kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.