Ed Wingen, Hans Gobes, Ruud Lapre - Hommage aan Kees Verwey

Schrijver:
Titel: Hommage aan Kees Verwey
ISBN: 9789077204351
Taal: Nederlands
Uitgever: Nico Koster Galerie Moderne Amsterdam / P.S. Items Harderwijk
Bijzonderheden: Kees Verwey Nederlands kunstschilder, aquarellist en tekenaar. Zijn stijl komt voort uit het impressionisme met invloeden van Breitner. Deze twee boeken zijn een hommage aan Kees Verwey in een linnen cassette, Deel 1 leven en werk, Deel 2 het atelie
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kees Verwey Nederlands kunstschilder, aquarellist en tekenaar. Zijn stijl komt voort uit het impressionisme met invloeden van Breitner. Deze twee boeken zijn een hommage aan Kees Verwey in een linnen cassette, Deel 1 leven en werk, Deel 2 het atelier van de schilder. Nico Koster Galerie Moderne Amsterdam / P.S. Items Harderwijk. 2 delen softcovers met stofomslag, 25 x 30 cm. 48 + 128 blz. heel veel losse bijlages, in kleur en zwart/wit. Beperkte oplage, 2007, dit is nummer 642 en is volledig nieuw!
Verder lezen

Joan's Antiquariaat

particulier

Joan's Antiquariaat uit Groningen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ed Wingen, Hans Gobes, Ruud Lapre - Hommage aan Kees Verwey

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Joan's Antiquariaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Joan's Antiquariaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Joan's Antiquariaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Joan's Antiquariaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Joan's Antiquariaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.