Geelvinck, Dirck ; Philalethes [Gaspar Fagel] - Verantwoording

Schrijver:
Titel: Verantwoording van het beleidt der heeren van Amsterdam, tot bevordering van de vrede en het eindigen van den oorlogh tusschen Vrankrijk en Spanjen, in de Nederlanden ontsteeken met d’aenmerkingen op de missive van een regent,
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, 1684.
Bijzonderheden: 4o, [II] 118 p.
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
...soo hy sich noemt, over het gepasseerde ter vergaderinge op den 16 february 1684.
=
Publicatie over het beleid van Amsterdam om de oorlog tussen Frankrijk en Spanje te stoppen. De Frans-Spaanse oorlog (ook wel Conflict van 1683-1684, de Luxemburgse oorlog of de derde oorlog van Lodewijk XIV; in het Frans Guerre des Réunions (Herenigingsoorlog) genoemd) was een oorlog tussen Frankrijk en Spanje van 1683 tot 1684. Het Frankrijk van Lodewijk XIV vocht tegen het Spanje van Karel II. De oorlog zelf werd vooral in de Spaanse Zuidelijke Nederlanden uitgevochten. Zie voor verdere info de Knuttel catalogus van pamfletten nr 8060.
Zonder omslag.
Verder lezen

Antiquariaat Fasol uit Gouda

zakelijk

Logo Antiquariaat Fasol

Bezoek onze website voor meer informatie over onze activiteiten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geelvinck, Dirck ; Philalethes [Gaspar Fagel] - Verantwoording van het beleidt der heeren van Amsterdam, tot bevordering van de vrede en het eindigen van den oorlogh tusschen Vrankrijk en Spanjen, in de Nederlanden ontsteeken met d’aenmerkingen op de missive van een regent, Geelvinck, Dirck ; Philalethes [Gaspar Fagel] - Verantwoording van het beleidt der heeren van Amsterdam, tot bevordering van de vrede en het eindigen van den oorlogh tusschen Vrankrijk en Spanjen, in de Nederlanden ontsteeken met d’aenmerkingen op de missive van een regent,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiquariaat Fasol

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Antiquariaat Fasol
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat Fasol
  Kamer van Koophandel nummer: 75948362
  NL003029199B05
  https://www.fasol.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Antiquariaat Fasol een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiquariaat Fasol vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Antiquariaat Fasol kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.