Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Peeters, Marnix - Oogje / Het kleine meisje uit de Lange Tafels

Schrijver:
Titel: Oogje / Het kleine meisje uit de Lange Tafelstraat
ISBN: 9789029542128
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2020, 247pp. Indien gewenst incl. gratis exemplaar van "De dag dat we Andy zijn arm afzaagden" van Marnix Peeters!
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Indien gewenst ontvangt u bij dit boek gratis een exemplaar van "De dag dat we Andy zijn arm afzaagden" van Marnix Peeters (nieuwstaat).

Samenvatting
In Oogje. Het kleine meisje uit de Lange Tafelstraat rekenen twee pubers even geestdriftig als nietsontziend (en ongericht) af met de schande van hun verwaarlozing. De oersterke Beertje wordt door zijn harteloze ouders in een circus gedumpt, een omgeving die zijn leven er nauwelijks beter op maakt. Maar hij ontmoet er de hyperintelligente idiosyncratische Oogje (een meisje met downsyndroom) met wie hij op een oude Zündapp op de vlucht slaat. Wat volgt is een spectaculaire en spannende road novel vol bizarre ontmoetingen waarin de twee veronachtzaamde kinderen een spoor van vernieling aanrichten, zeker nadat Oogje verdwijnt en Beertje haar moet terugvinden.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peeters, Marnix - Oogje / Het kleine meisje uit de Lange Tafelstraat Peeters, Marnix - Oogje / Het kleine meisje uit de Lange Tafelstraat