Titia van der Ploeg - Mindmappen. Slimmer informatie verwerken

Schrijver:
Titel: Mindmappen. Slimmer informatie verwerken en onthouden.
ISBN: 9789058716576
Uitgever: Zaltbommel Thema 2013
Bijzonderheden: Gebonden, hc., 61pp., 21.5x15.5cm., ills. in kleur, in zeer goede staat.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 4,99 (binnen België)
Meer info:
Met alle aandacht voor het brein en effectief leren staat mindmappen weer volop in de belangstelling. En terecht, want het is een breinvriendelijke notatietechniek. Wie mindmapt, heeft aantoonbaar minder tijd nodig om informatie te verwerken, voorkomt onnodig werk en kan informatie veel beter onthouden. Ook na jaren komen aantekeningen weer tot leven. Dat komt doordat er kleuren, beelden en symbolen worden gebruikt. Er zijn veel boeken te koop waarmee je kunt leren mindmappen. Maar vreemd genoeg zijn dat vaak dikke boeken, met veel pagina's en uitgevoerd in zwart-wit. En dat terwijl je natuurlijk veel beter het gedachtegoed en de uitgangspunten van mindmappen kunt gebruiken om te leren mindmappen! Dit boek doet dat wel: met deze kleurrijke uitgave komt mindmappen haast vanzelf tot leven. Mindmappen is daardoor een onmisbaar boekje voor iedereen die graag resultaatgericht werkt, niet van stapels aantekeningen houdt, maar wel zicht op informatie en besluiten wil hebben en houden. En voor leerlingen en studenten die grote hoeveelheden leerstof moeten onthouden.
Verder lezen

SomeThingz

SomeThingz uit Scherpenheuvel-Zichem

Logo SomeThingz

TER INFO: 1) EXTRA FOTO'S: Op onze website www.somethingz.be vindt u meestal meerder foto's terug van ieder boek. 2) SPAMBOX; Na uw bestelling ontvangt u steeds een bevestiging met betaalverzoek per email. Indien u van ons geen email heeft ontvangen, gelieve dan uw spambox te controleren. 3) VERZENDKOST: Verzending naar Nederland bedraagt €6.99. Verzending binnen België komt op €4.99. De zending wordt zorgvuldig verpakt en gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Titia van der Ploeg - Mindmappen. Slimmer informatie verwerken en onthouden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SomeThingz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met SomeThingz
  • Na uw bestelling ontvangen u en SomeThingz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SomeThingz vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • SomeThingz kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.