Ds. W. van den Born, dhr. C. Bregman, ds. H. van Ginkel, drs. B. de Gr

Schrijver:
Titel: Visser, Ds. K.J. (e.a.)-Inzicht; Bijbels dagboek voor jongvolwassenen
ISBN: 9789058292971
Uitgever:
Bijzonderheden: Inzicht bijbels dagboek voor jongvolwassenen is een actueel dagboek. Elke dag wordt het thema en een te lezen bijbelgedeelte aangegeven. De vraag of opmerking aan het einde van de meditatie geeft een aanzet tot verdieping in de belangrijke zaken v...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Inzicht bijbels dagboek voor jongvolwassenen is een actueel dagboek.
Elke dag wordt het thema en een te lezen bijbelgedeelte aangegeven. De vraag of opmerking aan het einde van de meditatie geeft een aanzet tot verdieping in de belangrijke zaken van het geloof in het dagelijks leven.
Aan deze uitgave werkten mee: Ds. W. van den Born, dhr. C. Bregman, ds. H. van Ginkel, drs. B. de Graaf, dhr. B.S. van Groningen, dhr. H. van Groningen, drs. I.A. Kole, dhr. A.J. van den Noort, dhr. D. van den Noort, ds. H. Polinder, ds. H.K. Sok, ds. J.H. Velema, ds. K.J. Visser, drs. E. van de Werfhorst.
Inzicht is een van de delen in de serie Leven. De serie bestaat uit bijbelse dagboeken voor kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en het gezin. De medewerkers aan deze dagboeken hebben ruime ervaring in het onderwijs, het jeugdwerk en/of het pastoraat. De redactie van de serie Leven wordt gevormd door dr.ir. J. van der Graaf, drs. I.A. Kole en ds. L.W. van der Meij.
De dagboekenserie is zo opgebouwd dat elk deel apart gelezen en gebruikt kan worden.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. W. van den Born, dhr. C. Bregman, ds. H. van Ginkel, drs. B. de Graaf, dhr. B.S. van Groningen, dhr. H. van Groningen, drs. I.A. Kole, dhr. A.J. van den Noort, dhr. D. van den Noort, ds. H. Polinder, ds. H.K. Sok, ds. J.H. Velema, ds. K.J. Vis... - Visser, Ds. K.J. (e.a.)-Inzicht; Bijbels dagboek voor jongvolwassenen