diverse auteurs - Adobe Photoshop Elements 4.0

Schrijver:
Titel: Adobe Photoshop Elements 4.0
Taal: Nederlands
Uitgever: Adobe
Bijzonderheden: paperback, 2005, 201p, goede staat, past in brievenbus
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Productbeschrijving
De Adobe Photoshop Elements 4.0-software is een combinatie van kracht en eenvoud waarmee u alles kunt doen. Dit handboek geeft een uitvoerige uiteenzetting van het programma.

Bewerk en verfraai uw foto's door veel voorkomende foutjes meteen te corrigeren of door geavanceerde functies te gebruiken voor meer controle. Houd elke foto onder handbereik. En laat zien hoe creatief u bent met leuke diapresentaties, fotomails, webgalerieën en op talloze andere manieren.
Veel voorkomende foutjes onmiddellijk corrigeren.Corrigeer foto's in een handomdraai met intelligente functies voor de automatische aanpassing van huidtinten, belichting, kleur en contrast. U kunt zelfs automatisch rode ogen verwijderen als u foto's downloadt.

Snel bepaalde gebieden retoucheren.Selecteer eenvoudig een element door met een penseel over een element op de foto te gaan, zodat u een aantal wijzigingen kunt aanbrengen in een bepaald gedeelte of object.
Geavanceerde bewerkingsfuncties gebruiken.Perfectioneer uw foto's met de geavanceerde bewerkingsopties en leer technieken voor gevorderden met behulp van de leergidsen.

Uw foto's verfraaien en composities maken.Stileer uw foto's met speciale effecten en combineer elementen uit verschillende foto's op meerdere lagen voor artistieke composities of surrealistische scènes.

Teksten en illustraties toevoegen.Geef uw foto's een persoonlijke noot door tekst en illustraties toe te voegen.
Vrienden onderhouden met een eigen diapresentatie.Maak een onderhoudende diapresentatie in enkele minuten! Maak indruk op uw publiek met verbluffende overgangen, panning- en zoomeffecten, bijschriften, muziek en gesproken tekst. Sla uw presentatie op in de indeling die het best bij u past.
Foto's on line publiceren.Laat uw foto's aan anderen overal ter wereld zien in een webgalerie, in de thematische sjablonen van uw keus.
Persoonlijke fotomails verzenden.Verzend uw foto's in de e-mail en niet als lastige bijlagen. Neem een decoratieve achtergrond of lijst op en voeg uw eigen bijschriften toe.
Foto's op tv weergeven.Houd een kamer vol vrienden prettig bezig door uw foto's en diapresentaties op uw tv weer te geven, hetzij via een thuisnetwerk*, hetzij vanaf een video-cd. Bepaal de show met de afstandsbediening van uw tv.
Foto's delen op mobiele telefoons en handhelds.Houd contact door meteen foto's te sturen naar de mobiele telefoons van uw vrienden of neem uw foto's met u mee op uw Palm OS®-handheld.
Eenvoudig uw foto's zoeken en weergeven.Kies uit de vele verschillende organisatieopties, zoals trefwoordlabels, waarmee u uw foto's indeelt op favoriete personen, plaatsen of gebeurtenissen. U kunt bijvoorbeeld meteen elke foto die u van Mick hebt genomen weergeven door op zijn label te klikken.

Al uw foto's op één locatie weergeven.Bekijk uw foto's op één handige locatie (of zij nu op de vaste schijf van uw pc of op een cd zijn opgeslagen), automatisch georganiseerd op datum.

Foto's van een speciale dag zoeken.Blader door de foto's die op een speciale dag zijn gemaakt met behulp van de handige functie Datumweergave. Blader door de foto's volgens dag, week, maand of jaar.

Foto's bekijken per periode.Bekijk de foto's die binnen een bepaalde periode zijn genomen door op de intuïtieve Tijdlijn te klikken.

Elk gezicht zoeken.Vind meteen al uw foto's met gezichten, zodat u foto's van vrienden en familieleden kunt voorzien van een label om ze eenvoudig te sorteren.
Verder lezen

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

diverse auteurs - Adobe Photoshop Elements 4.0

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs Venlo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Venlo
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Stichting Boeken Steunen Mensen
    Kamer van Koophandel nummer: 41064290
    NL802572376B01
    https://www.boekensteunenmensen.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Venlo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Venlo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenbeurs Venlo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.