Speelfilmgids van films op video & laserdisc / druk 1

Schrijver:
Titel: Speelfilmgids van films op video & laserdisc / druk 1
ISBN: 9789024510757
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 2002, paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De tweede editie van de SPEELFILMGIDS is uitgebreid met maar liefst 5.000 films en bevat nu 15.000 kritieken. Steeds sneller worden bioscoopfilms uitgebracht op video of laserdisc, waardoor ze ook vlugger beschikbaar zijn voor de thuiskijker, die ze kan huren of kopen. Zo komt het actuele aanbod uit Hollywood of Europese film-mekka´s steeds vlotter binnen handbereik. Deze gids is bedoeld als adviesboek voor de filmliefhebber, die de juiste keuze wil maken om in zijn huisbioscoop lekker te genieten van zijn favoriete rolprent. In deze editie zijn een aantal van de vertrouwde filmbesprekingen herzien en up-to-date gemaakt. Het genre is wederom vermeld, evenals de naam van het label waaronder de film is uitgebracht - onmisbare hulpinstrumenten bij het bepalen van de keuze. Achterin het boek bevindt zich een adressenlijst van de distributeurs en een labelregister, zodat een film altijd achterhaald kan worden. Een regisseursindex completeert deze onmisbare gids voor de videofilm-enthousiast
Verder lezen

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2022 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Speelfilmgids van films op video & laserdisc / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs Venlo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Venlo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Stichting Boeken Steunen Mensen
  Kamer van Koophandel nummer: 41064290
  NL802572376B01
  https://www.boekensteunenmensen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Venlo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Venlo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Boekenbeurs Venlo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.