Hunnik, Rudolf - Schat, zal ik de was doen?

Schrijver:
Titel: Schat, zal ik de was doen?
ISBN: 9789077671145
Taal: Nederlands
Uitgever: Pica
Bijzonderheden: Helemaal nieuw
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 3,99
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Het valt niet te ontkennen: de computer heeft voor vrijwel niemand meer geheimen, terwijl de knopjes op de wasmachine en het strijkijzer voor veel mensen ernstige bezwaren opleveren. Er zijn genoeg eenvoudig te bedienen apparaten om onze vuile was schoon en glad te krijgen, maar toch weigeren velen om het te doen. Is het de angst voor wasmiddelen en witgoed? Misschien. Is het gemakzucht? Ja! Het is veel makkelijker om een ander, die er de hand niet voor omdraait, te laten wassen en strijken. Vooral mannen drukken vaak hun snor voor de was, maar ook jongeren en de pas-op-kamer-woners worden hierin niet (meer) wegwijs gemaakt en opgevoed.

Is strijken en wassen een vrouwenaangelegenheid? Voornamelijk wel, maar Schat, zal ik de was doen? kan daar verandering in brengen. Met eenvoudige uitleg en illustraties leer je de wasmachine te gebruiken, hoe je was moet selecteren en wassen, de was te drogen, en kleding te strijken. En terwijl de was in de machine zit, kun je nog wat achtergrondinformatie lezen over wassen en strijken: hoe ging het er vroeger aan toe (wassen in de tobbe en de strijkbout op kooltjes) maar ook over de sport extreem strijken, handige tips uit grootmoeders tijd, en natuurlijk de vlekkengids. Rechtstreeks van de uitgever! meerdere exemplaren beschikbaar. Snelle verzending! Ook naar België!
Verder lezen

Aanhuis uit Huizen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hunnik, Rudolf - Schat, zal ik de was doen? Hunnik, Rudolf - Schat, zal ik de was doen? Hunnik, Rudolf - Schat, zal ik de was doen?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aanhuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aanhuis
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aanhuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aanhuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aanhuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.