Hunnik, R. - Schat, wat ruik je lekker!

Schrijver:
Titel: Schat, wat ruik je lekker!
ISBN: 9789088346736
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekscout
Bijzonderheden: Perfect staat, 112 pagina's
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Schat, wat ruik je lekker! is een verzorgingsgids over het mannelijk lichaam. Het begint met het haar op je hoofd. Daarna behandelt dit informatieve boekje alles wat op, in of aan je gezicht zit, bijvoorbeeld hoe je je het beste kunt scheren. Vervolgens: hoe behandel je je handen en voeten.

Maar ook het onderhoud van de edele delen en de algehele fysieke conditie worden niet vergeten. Als afsluiter het hoofdstuk: Kleren maken de man, met daarin informatie hoe je een pak draagt en een stropdas stropt. Gegarandeerd ben je dan het heertje.
Verder lezen

Aanhuis uit Huizen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hunnik, R. - Schat, wat ruik je lekker!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aanhuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aanhuis
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aanhuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aanhuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aanhuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.