Bottenburg, M. van - Zorg tussen staat en markt / de maatschapp

Schrijver:
Titel: Zorg tussen staat en markt / de maatschappelijke betekenis van de Ziekenfondsraad, 1949-1999
ISBN: 9789057300509
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: 1999, 256pp goede staat 256p 024 - machtige factor te bevordering van de volksgezondheid"". Zo verwoordde de minister van Sociale Zaken het doel van de Ziekenfondsraad bij de start op 4 januari 1949. Ald
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een goed geregeld, bloeiend, efficiënt ziekenfondswezen - machtige factor te bevordering van de volksgezondheid"". Zo verwoordde de minister van Sociale Zaken het doel van de Ziekenfondsraad bij de start op 4 januari 1949. Aldus aangemoedigd begonnen ziekenfondsbestuurders, artsen, apothekers, tandartsen, vroedvrouwen, werkgevers, werknemers en amtenaren op die datum aan hun drieledige taak. Niet de staat, niet de markt, maar de betrokken groeperingen zélf zouden in dit orgaan toezicht gaan houden op het ziekenfondswezen, de financiën beheren en de minister in ziekenfondsaangelegenheden adviseren. Vijftig jaar later staat de organisatie aan de vooravond van een ingrijpende vernieuwing. De Ziekenfondsraad wordt omgevormd tot een College voor Zorgverzekeringen, waarin niet langer de betrokken groeperingen zelf, maar uitsluitend door de Kroon benoemde deskundigen zitting hebben. Reden genoeg om stil te staan bij de geschiedenis én de toekomst van deze typisch Nederlandse instelling.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bottenburg, M. van - Zorg tussen staat en markt / de maatschappelijke betekenis van de Ziekenfondsraad, 1949-1999

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.