van Natrus, Leendert; Polly, Jacob; van Vuuren, Cornelis; Punt, Jan

Schrijver:
Titel: Groot volkomen moolenboek; of naauwkeurig ontwerp van allerhande tot nog toe bekende soorten van moolens, met haare gronden en opstallen, en al het geene verder daar toe behoort. Drie delen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Johannes Covens / Cornelis Mortier. 1969
Bijzonderheden: Dit werk werd in 1969 door PN. van Kampen & Zoon NV te Amsterdam opnieuw uitgegeven. Herdrukt van het werk uit 1734. Linnen. Omvang van het boek: 24,5 x 39,5 cm / dikte: 4 cm. Als nieuw.
Prijs: € 430,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Eerste deel: Groot volkomen moolenboek; of naauwkeurig ontwerp van allerhande tot nog toe bekende soorten van moolens, met haare gronden en opstallen, en al het geene verder daar toe behoort. Ten dienste der Oeffenaaren van der Kunst, en van alle Liefhebbers der Bouw- en Tekenkunst, geteekent door Leendert van Natrus, Moolemaakers Baas van de Ed: Oost-Indische Compagnie, te Amsterdam; Jacob Polly, Moolemaker te Saardam; en Cornelis van Vuuren; en zeer naauwkeurig in het Kooper gebragt door Jan Punt. Deel twee: Groot volkomen moolenboek; of naauwkeurig ontwerp van allerhande tot nog toe bekende en verscheyde nieuwe, tot nu toe nooyt in het ligt gebragte, soorten van moolens, met haare gronden en opstallen, en al het geene verder daar toe behoort; als meede de sluys op Halfwegen Haarlem en Amsterdam, met haare gronden en opstallen. Ten dienste der Oeffenaren van deze Kunst, en van alle Liefhebbers der Bouw- en Tekenkunst, geteekent door Leendert van Natrus, Moolemakers Baas van de Ed: Oost-Indische Compagnie; te Amsterdam, Cornelis van Vuuren en Jacob Polly, Moolemaaker te Saardam; en zeer naauwkeurig in het Kooper gebragt door Jan Punt. Derde deel: Architectura mechanica, of Moolen-boek van eenige opstallen van moolens, nevens hunne gronden. Getekent door Pieter Linperch, moolenmaaker van Stokholm.
Verder lezen

't kofschip uit Borger

zakelijk

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met 't kofschip
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat 't Kofschip
  Kamer van Koophandel nummer: 04085291

 • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.