Dros, L.; Sjoer, N. - Als een eenzame mus / leven en volgelinge

Schrijver:
Titel: Als een eenzame mus / leven en volgelingen van ds. J. P. Paauwe
ISBN: 9789061409403
Taal: Nederlands
Uitgever: Groot Goudriaan, De
Bijzonderheden: 2005, paperback. 185 pag. Boek is ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 4,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Lezers van Jan Siebelinks bekroonde boek 'Knielen op een bed' violen komen daarin de volgelingen van ds. Poort tegen. De echte naam van deze predikant was Jan Pieter Paauwe. In 1914 werd Paauwe (1872-1956) afgezet als hervormd predikant. Daarna was hij jarenlang actief als spraakmakend voorganger. Hij en zijn volgelingen waren er heilig van overtuigd dat zijn boodschap de enige zuivere vertolking van de Bijbel was. In 'Knielen op een bed violen' beschrijft Jan Siebelink de invloed van Paauwe en zijn volgelingen op het gezien waarin hij opgroeide. Wie was deze ds. Paauwe? En wie waren zijn volgelingen? Bestaan ze nog steeds? Geeft Siebelink een realistisch beeld van hen? Op deze en andere vragen geeft dit boek een antwoord. De auteurs deden onderzoek naar het leven, de opvattingen en de volgelingen van Paauwe en geven er een duidelijke beschrijving van. Jan Siebelink noemt Als een eenzame mus als bron.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dros, L.; Sjoer, N. - Als een eenzame mus / leven en volgelingen van ds. J. P. Paauwe Dros, L.; Sjoer, N. - Als een eenzame mus / leven en volgelingen van ds. J. P. Paauwe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.