Bomans. Godfried - Bomans was de naam. 4 LP’s met Boek

Schrijver:
Titel: Bomans was de naam. 4 LP’s met Boek
Taal: Nederlands
Uitgever: 1978. 1e uitgave. Phonogram B.V en De Gooise Uitgeverij. Bussum.
Bijzonderheden: Complete box 32 X 32 cm. Mét het boekwerk van Tony van Verre, in de gebonden uitvoering met stofomslag, 128 blz.
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met de onvergetelijke stem van Godfried Bomans. Mét het boekwerk van Tony van Verre, in de gebonden uitvoering met stofomslag, 128 blz. Waarin van Verre praat met: Bertus Aafjes, Simon Carmiggelt, Harry Prenen, e.a.. over Bomans. Rijkelijk geïllustreerd. De platen en het boek zijn in nieuwe staat..! Platen zijn zo te zien nimmer gedraaid..!
NB: In deze zeer goede staat kom je de box vrijwel zelden tegen...
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bomans. Godfried - Bomans was de naam. 4 LP’s met Boek Bomans. Godfried - Bomans was de naam. 4 LP’s met Boek Bomans. Godfried - Bomans was de naam. 4 LP’s met Boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij onder de linden

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met onder de linden
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en onder de linden een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van onder de linden vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • onder de linden kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.