Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Wetering, Janwillem van de - Ansichtkaart met foto auteur in ge

Schrijver:
Titel: Ansichtkaart met foto auteur in gelegd in Het veilige gevoel (speciale editie)
Taal: Nederlands
Uitgever: Robecogroep, 1983 (Speciale jubileumuitgave van Robeco bij hun 50-jarig bestaan). De kaart is een reclamekaart (gelopen) met op de voorkant een foto van Janwillem van de Wetering en op de adreskant een tekst van de uitgever over het boek.
Bijzonderheden: Paperback. In heel goede staat. Ook de ansichtkaart is in heel goede staat. Curiosa! Trefwoorden: uitgeversreclame, reclame, reclamekaart, origineel publiciteitsmateriaal detective schrijver.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info: De kaart is een reclamekaart (gelopen) met op de voorkant een foto van Janwillem van de Wetering en op de adreskant een tekst van de uitgever over het boek. De kaart is verstuurd (nog met gestempelde postzegel erop) maar in nieuwstaat. De kaart is gelopen in 1983.

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.