Schouten, Rob - Dierensprookjes van alle landen

Schrijver:
Titel: Dierensprookjes van alle landen
ISBN: 9789067900522
Taal: Nederlands
Uitgever: Kadmos
Bijzonderheden: 1985, hardcover, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 7,20
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9067900524

In alle verhalen van dit boek spelen dieren een belangrijke rol. Dieren zijn misschien wel de meest sprookjesachtige wezens op aarde. Ze leven op dezelfde wereld als wij en we kunnen hen zien en leren kennen, maar helemaal begrijpen doen we ze niet.
Die geheimzinnigheid heeft mensen uit alle eeuwen geïntrigeerd. Vandaar dat zoveel sprookjes en oude volksverhalen over dieren gaan. Bijna altijd zijn dat bijzondere beesten. Ze kunnen opeens praten, houden wedstrijden met elkaar of blijken helemaal geen dieren te zijn, maar betoverde prinsen of prinsessen.
Soms lijken ze slimmer dan de mensen om hen heen, zoals de beroemde gelaarsde kat die ervoor zorgt dat zijn meester rijk wordt. Anderen zijn echter weer dom en ijdel of proberen de baas te spelen. Maar ze zijn allemaal herkenbaar...
In dit verhalenboek staan bekende en onbekende sprookjes uit alle tijden en windstreken.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schouten, Rob - Dierensprookjes van alle landen