Grisham, John (over ; onderwerp) - John Grisham Magazine (Neder

Schrijver:
Titel: John Grisham Magazine (Nederlandstalig)
Taal: Nederlands
Uitgever: Eenmalige uitgave, 2009.
Bijzonderheden: Tijdschrift. In nieuwstaat. Nederlandstalig. Met interviews en artikelen. Full-color. Ondanks hoge oplage zeldzaam.
Prijs: € 67,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info: 1 los nummer van deze eenmalige uitgave. Bijzonder item.

CuisineRivièra uit Leiden

Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ CuisineRivièra September aanbieding : Nu van 4 euro voor 3 euro: Julie Caplin, The Little Paris Patisserie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij CuisineRivièra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met CuisineRivièra
  • Na uw bestelling ontvangen u en CuisineRivièra een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van CuisineRivièra vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • CuisineRivièra kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.