Heuvel, Sabrina van den, Becker, Edwin, Clercq, Sarah de, Kwakkelstein

Schrijver:
Titel: Sabrina van den Heuvel. Corpus Dei
ISBN: 9789462263499
Taal:
Uitgever: Lecturis
Bijzonderheden: 2019, gebonden hardcover, 110pp, mooi exemplaar, 30.5x25cm
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,99 (binnen Nederland)
Meer info:
In het najaar van 2017 werd Sabrina van den Heuvel aangesteld als artist-in-residence bij het Nederlands Interuniversitair Kunsthistorisch Instituut (NIKI) in Florence. Tijdens haar verblijf Florence liet zij zich inspireren door de natuur rondom Florence en Rome, de overblijfselen van de klassieke oudheid in Tivoli en de meesterwerken van Caravaggio en Michelangelo, waarbij ook de dichtkunst van de laatstgenoemde een belangrijke bron vormde. Hier vervaardigde zij haar serie 'Corpus Dei', Goddelijk lichaam. De man die voor Van den Heuvel Corpus Dei belichaamt is een van de straat geplukt model, Jacopo. Edwin Becker, hoofdconservator tentoonstellingen van het Van Gogh Museum: ‘Sabrina weet de beschouwer te verrassen door een subtiele techniek met prachtige zwart-grijs-witte overgangen, waarbij fotografie bijna schilder- en tekenkunst wordt. Haar serie 'Corpus Dei' is een reeks spannende en uitdagende composities, die haar gevoel voor drama combineert met een tijdloze esthetiek en met personages die je echt in je ziel weten te raken.’ In 'Corpus Dei' komen emotionele thema’s als extase, geluk en verlangen op een treffende wijze naar voren. Zo verbindt de serie foto’s beeldende kunst, mode en poëzie tot een totaalconcept.
Verder lezen

Boekhandel Bloks uit Zwolle

Logo Boekhandel Bloks

Verzendkosten Nederland €4,99 Pakketpost België €7,50 Pakketpost Frankrijk, Duitsland €10

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heuvel, Sabrina van den, Becker, Edwin, Clercq, Sarah de, Kwakkelstein, Michael - Sabrina van den Heuvel. Corpus Dei

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Bloks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Bloks
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Bloks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Bloks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Bloks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.