Jong, E. de / Sleutelaar, H. - Sprookjes van de Lage Landen

Schrijver:
Titel: Sprookjes van de Lage Landen
ISBN: 9789023415701
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 2004, gebonden 165pp goede staat In 1972 publiceerden Eelke de Jong en Hans Sleutelaar bij De Bezige Bij Sprookjes van de Lage Landen: een fraai verzorgde en door Peter Vos geïllustreerde bundel sprookjes, opgetekend uit de mond van oude mensen die z
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1972 publiceerden Eelke de Jong en Hans Sleutelaar bij De Bezige Bij Sprookjes van de Lage Landen: een fraai verzorgde en door Peter Vos geïllustreerde bundel sprookjes, opgetekend uit de mond van oude mensen die ze nog via overlevering kenden. Het boek werd net als de twee delen die erop volgden een groot succes, en is met recht een van de klassiekers in de reeks jubileumtitels van De Bezige Bij. Een hele generatie is opgegroeid met deze verhalen waarvan sommige beeldschoon zijn, andere grappig en weer andere spannend. Een onmisbaar boek voor de ware sprookjesliefhebber.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jong, E. de / Sleutelaar, H. - Sprookjes van de Lage Landen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.