Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

A. Beemsterboer - Het verborgen huis

Schrijver:
Titel: Het verborgen huis
ISBN: 9789020527834
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL/West-Friesland
Bijzonderheden: 2006, Gebonden goede staat Femmy ten Boekel is meubelstoffeerster en als haar werkgever de bovenetage wil gaan verhuren, bedenkt ze zich geen moment en wordt zij de nieuwe bewoonster. In de monumentale boerderij vestigt zich tegelijkertijd ook een wi
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Femmy ten Boekel is meubelstoffeerster en als haar werkgever de bovenetage wil gaan verhuren, bedenkt ze zich geen moment en wordt zij de nieuwe bewoonster. In de monumentale boerderij vestigt zich tegelijkertijd ook een wijnhandelaar, Bart van Gastel en al snel sluiten ze vriendschap. Femmy's moeder is fel gekant tegen het contact van haar dochter met Bart, want de dood van haar oudste dochter, die door een dronken automobilist werd overreden, heeft een diepe wond achtergelaten.
De relatie tussen Femmy en Bart verdiept zich, maar die tussen moeder en dochter verwijdert zich alleen maar met een breuk tot gevolg. Met de hulp van haar zusje lijkt Femmy een opening te vinden, maar is dit ook de oplossing?
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Beemsterboer - Het verborgen huis