Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken v

Schrijver:
Titel: Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk).
ISBN: 9789023970262
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekencentrum Zoetermeer z.j. (= 2015)
Bijzonderheden: Hardback, hardcover. Ingebonden. Met foto (zw/w) van prof. De Kruijf. Met leeslint. Pg's. 311. Conditie: (als) nieuw.
Prijs: € 27,70 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Met medewerking van Sam Janse, Riegonda Kaai, Wim Koerselman, Bert de Leede, Gerben van Manen, Kim Magnee, Hanneke Ouwerkerk, Esther de Paauw, Petruschka Schaafsma, Tim Vreugdenhil, Hans de Waal,
Nelleke van Zessen en Andries Zoutendijk'.

'Toen Gerrit de Kruijf in 2013 aan een hersentumor stierf, had hij 650 preken geschreven. Deze preken getuigen stuk voor stuk van zijn gegevenheid door de boodschap van de Bijbel en zijn gave om anderen daar nuchter maar bezield deelgenoot van te maken. De meest treffende passages uit de preken zijn verzameld in deze bundel. Voor iedereen die 'verlegen is om een goed woord', om De Kruijf zelf te citeren, en speciaal, ter lering en ter stimulering, voor predikanten en zij die het willen worden.
Gerrit Gijsbert de Kruijf (1952-2013) studeerde theologie in Utrecht en werkte als hervormd predikant in Rijnsaterwoude en Rotterdam. Van 1992 tot zijn sterven was hij kerkelijk hoogleraar Christelijke ethiek in Leiden'.

Hier wordt werkelijk opgedolven goud aangereikt voor ieder die horen wil.
Professor doctor De Kruijf 'spreekt alsnog het Woord ook al is hij niet meer in ons midden'.

Bijgevoegd een drietal 'aankondigingen, besprekingen, recensies' van deze bundel.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk). Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk). Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk). Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk). Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk). Kruijf, G. de (prof.dr./ds.). - Een goed woord. Uit de preken van Gerrit de Kruijf. (Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.