Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Gescho

Schrijver:
Titel: Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front.
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2003, 1e druk, 288 pagina's, gebonden met stofomslag, afmeting: 29,8 x 23,8 cm. Conditie: In goede staat. Zie foto's.
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
GESCHOTEN - OORLOG IN BEELD is een indrukwekkende kroniek van het steeds veranderende gezicht van de oorlog zoals vastgelegd door reporters die naar het front vertrokken om hun ervaringen op de gevoelige plaat of in woorden vast te leggen.
De gerenommeerde militaire historicus John Keegan schreef een heldere inleiding, terwijl Phillip Knightley, schrijver van The First Casualty, hét standaardwerk over de geschiedenis van de oorlogsverslaggeving, in acht afzonderlijke essays die de chronologische hoofdstukken van het boek met elkaar verbinden, honderdvijftig jaar oorlog belicht.
Dit boek is door de combinatie van fascinerende ooggetuigenverslagen en foto's die op het netvlies gebrand blijven, een dramatisch document geworden over de zwartste bladzijden in de geschiedenis van de mens.

Sorry voor de schaduw op de foto's!
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front. Keegan, John (inleiding) en Knightley, Philip (essays) - Geschoten. Oorlog in beeld. Verslagen en foto's van het front.