Abraham-Inpijn, L. - Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkun

Schrijver:
Titel: Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk
ISBN: 9789023243571
Taal: Nederlands
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van
Bijzonderheden: 2008, 276pp, Gebonden
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tandheelkundige professionals dienen in toenemende mate voorbereid te zijn op medische problemen in hun praktijk. Het aantal mensen dat met het eigen gebit de tandarts bezoekt blijft stijgen ¿ van 50% in 1981 naar 80% in 2005 ¿ en bij de groeiende categorie patiënten van 45 tot 65 jaar (de zogeheten ¿new elderly¿) is de kans op complicaties tijdens een behandeling nu eenmaal beduidend groter dan bij jonge(re) personen. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde tandheelkundige professional niet in staat is acute medische problemen adequaat op te vangen, hetgeen grotendeels is terug te voeren op het feit dat studenten tijdens hun opleiding niet of nauwelijks de gelegenheid krijgen vertrouwd te raken met dergelijke risico¿s.
'Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk' biedt de beroepsgroep die mogelijkheid wel. Uitgaande van de vitale parameters van de patiënt ¿ ondermeer bewustzijn, de pols, bloeddruk, ademhalingsproblemen en/of de voornaamste klacht ¿ wordt een uniform stappenplan geboden in de vorm van een beslisboom. Aan de hand daarvan kan de tandheelkundig professional zich een zekere handelingsroutine eigen maken, resulterend in een veilige modus voor de ¿onwel geworden¿ patiënt. Speciale aandacht is er voor de behandeling van kinderen en ook de preventie komt aan bod in de vorm van het Europese Medisch Risico Registrerende Anamnese-systeem (EMRRH).
Een overzicht van technieken en hulpmiddelen completeert het geheel.

Prof. dr. L. Abraham-Inpijn is internist, emeritus hoogleraar Algemene Pathologie en Inwendige Geneeskunde mede ten behoeve van de Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is verbonden aan het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC).
Verder lezen

Lillith uit Kockengen

particulier

Logo Lillith

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abraham-Inpijn, L. - Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk Abraham-Inpijn, L. - Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lillith

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lillith
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lillith een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lillith vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lillith kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.