Moreton, Alfred - Te Wāhi Pounamu. The Place of Greenstone.

Schrijver:
Titel: Te Wāhi Pounamu. The Place of Greenstone.
ISBN: 9780473132170
Taal: Engels
Uitgever: Alfred Moreton
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2008, 163 blz. Engelstalig. Met foto's, kaarten en een index.
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw-Zeeland heeft enkele van de beste bronnen nefriet jade in de wereld. Nefriet, jade, greenstone en pounamu zijn slechts enkele namen van deze edelsteen die al duizenden jaren in vele culturen vereerd wordt. De Europese kolonisten van Nieuw-Zeeland noemde het greenstone, de geoloog noemt het nefriet, de gemologist noemt het jade en de Maori noemen het pounamu. Allemaal verschillende termen die dezelfde edelsteen beschrijven.

Te Wāhi Pounamu, translated from Māori to mean, 'The Place of Greenstone', is a book that recounts the history of greenstone, how it got its name and where it was created. It also describes in detail the various varieties of greenstone that occur in the jade fields of Westland in the South Island of New Zealand. Chapters in this book are dedicated to stories of discovery, working with stone and protection of the resource.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moreton, Alfred - Te Wāhi Pounamu. The Place of Greenstone.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.